4/2022. emisija iz serijala “Mladi i građanski aktivizam” – o radu volonterskih udruga

Print Friendly, PDF & Email

O tome kakve programe i projekte rade s mladima i kako kroz volonterske aktivnosti nastoje razviti njihov društveni aktivizam govorila je naša današnja gošća, jedna od voditeljica IPC-ovih projekta, Nina Marjanović.

 

 

Druga udruga s kojom smo razgovarali o volonterstvu i mladima i čije aktivnosti želimo predstaviti u ovoj našoj emisiji je novoosnovana udruga iz Nove Gradiške “ Grad u Src „ kojoj je načelu mlada novogradiška gradka vijećnica Sara Šefer.

Našu pozornost u ovoj temi o volontiranju privukla je još jedna udruga iz Nova Gradiške a to je  Udruga Volontera Nove Gradiške“ koja je svjesna koliko nedostaje a koliko je važan volonterski rad za dobrobit i razvoj čitave zajednice. Oni su nedavno nakon pauze zbog korona pandemije, obnovili svoje aktivnosti. Udruga Volontera Nova Gradiška bavi se humanitarnim radom; provodi različite akcije sa svrhom povećanja dobrobiti i kvalitete života ljudi u lokalnoj zajednici. I ova udruga posebnu pozornost posvećuje mladima, naše sugovornice su bile predsjednica Martina Oršulić i članica Marijana Dokuzović.

Emisiju možete poslušati ili preuzeti sa linka

https://voca.ro/12fQWWMaD3d6

 

Antun Brađašević

Show More